top of page
Make-up bruid

Make-up bruid

Als kapper in Alkmaar wordt niet alleen je haar verzorgd, maar wij verzorgen ook je make-up. Je trouwdag is een van de belangrijkste dagen van je leven en deze dag zul je nooit meer vergeten. Er worden foto’s gemaakt en je zal het trouwalbum nog regelmatig openslaan om dit moment te herleven. Veel vrouwen beelden zich op jonge leeftijd al in hoe ze ooit zullen trouwen. Je leeft echt naar dit moment toe en hebt alles tot in de puntjes gepland. Natuurlijk wil je er dus op je best uitzien op je trouwdag. Waar je het best terecht kunt voor make-up als bruid? Bij Atelier Celine Bakx natuurlijk! Wij hebben jarenlange ervaring met make-up en beseffen heel goed hoe belangrijk dit moment voor je is. En naast dat we make-up bij de bruid kunnen aanbrengen, kunnen we ook het bruidskapsel verzorgen. Wil jij echt op je mooist in het huwelijk treden? Neem dan contact op, zodat we een proefsessie kunnen inplannen!

Make up bruid: Winkelbeleid
beauty and beans logo.jpg

Wij verzorgen het totaalplaatje voor je bruidsmake-up

Kies je voor Atelier Celine Bakx, dan wordt niet alleen de make-up van de bruid verzorgd! Ook voor het perfecte bruidskapsel ben je bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen het totaalplaatje, waardoor je make-up en bruidskapsel perfect op elkaar aansluiten en bij jou passen. Omdat wij zowel je make-up als je haar verzorgen, wordt je compleet ontzorgd.


Normaal gesproken werken wij vanuit onze kapsalon in Alkmaar. Wanneer je gaat trouwen, maken we echter een uitzondering. Wij komen in dit geval graag langs bij jou op locatie en kunnen eventueel ook meereizen naar de plek waar jouw trouwerij plaatsvindt. Op die manier kun je er zeker van zijn dat het kapsel en de make-up van de bruid perfect zitten!

Make up bruid: Afbeelding

Hoe komt jouw make-up als bruid eruit te zien?

Op jouw trouwdag draait alles om jou en je partner. Belangrijk is dat jij tevreden bent met je make-up en met je bruidskapsel. We nemen daarom altijd ruim de tijd om met je te overleggen. Bij het aanbrengen van je make-up en het realiseren van je bruidskapsel gaan we bovendien uiterst secuur te werk. Tijdens een proefsessie ontdek je hoe wij te werk gaan en wat voor kapsels en make-up we bij jou als bruid kunnen aanbrengen.


Neem je graag de mogelijkheden eens met ons door? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag aan de perfecte look voor je trouwdag en vertellen je ook graag meer over de mogelijkheden.

Make up bruid: Tekst
Make up bruid: Pro Gallery

Tarieven Bruid

Bruid

Bruidsmake-up en bruidskapsel incl proefsessie €479

Bruidsmake-up incl proefsessie €250

Bruidskapsel incl proefsessie €250

Make-up of hairstyling daggast €60

Make-up bruidmeisje (tot 10 jaar) Gratis

Hairstyling bruidsmeisje (tot 10 jaar) €35

---------------------------------------------------------------------------------

- Proefsessie is in de Salon Celine Bakx Hair&Make-up, Hekelstraat 17 
1811BL Alkmaar

- Alle tarieven zijn incl. btw

- Alle tarieven zijn excl reiskosten va. €0,25 per kilometer

(afstand vanaf Hekelstraat 17
1811BL Alkmaar)

- U kunt mij boeken voor de hele dag. Hiervoor maak ik een speciale prijs.

Make up bruid: Over ons
bottom of page